Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά Note 10 της Redmi θα έχει οθόνες LCD στα 120Hz

*
Η θυγατρική της Xiaomi, Redmi, θα αποκαλύψει νέα smartphones της σειράς Note 10 στις 26 Μαΐου. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει πόσα καινούργια μοντέλα θα παρουσιάσει, όμως έχει κάνει γνωστό ότι όλα τους θα φέρουν οθόνες LCD στα 120Hz με την μπροστινή κάμερα να τοποθετείται στο πάνω και μεσαίο μέρος της οθόνης με punch hole. Η ανάλυσή τους και η φωτεινότητά τους δεν είναι ακόμα γνωστοποιηθεί, όμως η Redmi δήλωσε πως τα νέα της smartphones θα μπορέσουν να χαμηλώσουν τη φωτεινότητά τους στο 1 nit για να προσφέρουν άνετη εμπειρία διαβάσματος σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό. Όσο για τα fps, θα κυμαίνονται μεταξύ 24 και 60 όταν ο χρήστης παρακολουθεί video και μεταξύ 50 και 120 για την πλοήγηση στο διαδίκτυο και τα video games.

Άλλα χαρακτηριστικά που έχουν επιβεβαιωθεί είναι VC liquid cooling, NFC 3.0, Bluetooth 5.2 και ένα X-axis linear motor. Στις 26 Μαΐου θα μάθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες τι μας ετοιμάζει η κινεζική εταιρεία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*