Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ΗΠΑ: 1 στους 3 gamers θέλει να αγοράσει next-gen κονσόλα μέσα στο 2020, σύμφωνα με έρευνα

*
Όπως μαρτυρά νέα έρευνα, 1 στους 3 gamers που κατοικεί στις ΗΠΑ θέλει να αγοράσει next-gen κονσόλα μέσα στο 2020. Τα στοιχεία της Baird Equity Research αναφέρουν πως στην έρευνα συμμετείχαν 1000 άτομα και τα αποτελέσματα δείχνουν ανεβασμένο ενδιαφέρον για τα next-gen συστήματα. Το 18% δήλωσε πως θέλει να πάρει ένα PS5, το 13% ένα Xbox Series X και το 5% ένα Xbox Series S. Ο αναλυτής Colin Sebastian σημειώνει πως τα στοιχεία είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για την Microsoft, μιας και φαίνεται να μειώνεται το χάσμα ανάμεσα στην ίδια και τη Sony για τη νέα γενιά, κυρίως με τα όσα δείχνουν τα στοιχεία αυτή τη στιγμή.

Πάντως η έρευνα τονίζει πως αρκετοί δεν θα βρουν φέτος next-gen κονσόλα, οπότε και αναμένεται να συνεχίσουν να παίζουν στο current-gen σύστημά τους. Στο ερώτημα για τα πιο αναμενόμενα games, πρώτο ήρθε το Call of Duty: Black Ops Cold War με 24%, ενώ ακολούθησαν τα next-gen FIFA 21 με 18%, Assassin’s Creed Valhalla με 16% και Cyberpunk 2077 με 15%.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*