Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το TurboGrafx-16 mini στην αγορά της Αμερικής

*
Μπορεί να περιμέναμε το TurboGrafx-16 mini της Konami να κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε (λόγω κορονοϊού) και πλέον έχουμε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε πως η εμπορική του διάθεση θα ξεκινήσει στις 22 Μαΐου και σε τιμή που θα αγγίζει τα 100 δολάρια. Η Konami σημείωσε πως ο κορονοϊός δημιούργησε αρκετά μεγάλο πρόβλημα στη γραμμή παραγωγή της στην Κίνα και γι’ αυτό δεν θα γίνει ταυτόχρονο λανσάρισμα σε όλες τις αγορές του πλανήτη. Προς το παρόν δεν ξέρουμε τίποτα για την Ευρώπη και ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε ένα update για το ζήτημα. Υπενθυμίζεται πως η μίνι κονσόλα θα κυκλοφορήσει με replica χειριστήριο που συνδέεται μέσω USB και θα έχει preloaded πάνω από 50 games από την εποχή των 16-bit.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*