Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θήκη των Huawei Mate 40 και Huawei Mate 40 Pro μαρτυρά πληροφορίες για το πίσω τμήμα

*
Διάφανες θήκες που έχουν κατασκευαστεί για τα Huawei Mate 40 και Huawei Mate 40 Pro έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, μαρτυρώντας πληροφορίες για το πίσω μέρος των συσκευών. Το κυκλικό άνοιγμα στο βασικό τμήμα της πλάτης επιβεβαιώνει το κυκλικό camera bump. Το Huawei Mate 40 Pro θα έχει πιθανότατα στερεοφωνικά ηχεία, ενώ η θήκη για το vanilla Huawei Mate 40 φαίνεται να έχει μια τρύπα στο επάνω μέρος που δείχνει πως η συσκευή θα διατηρήσει το 3.5mm headphone jack για άλλη μια σειρά συσκευών. Και τα δύο μοντέλα έχουν IR blaster στο επάνω μέρος. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία παρουσίασης των δύο μοντέλων, ωστόσο στις 3 Σεπτεμβρίου η Huawei θα μιλήσει στο πλαίσιο της IFA και ίσως εκεί μάθουμε κάποια πρώτα πράγματα, έστω για τον επεξεργαστή των δύο συσκευών.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες στο παρακάτω tweet.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*