Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις των developers από το Steam Deck της Valve

*
Όπως είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα η Valve θα έστελνε ελάχιστα dev kits του Steam Deck σε developers για να τo δοκιμάσουν.

Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά καθώς μέσω του Twitter αρκετοί developers εξέφρασαν την άποψη τους. Ο Mike Rose της No More Robots ανέφερε ότι το παιχνίδι ποδηλασίας Descenders έτρεξε αψεγάδιαστα, με τα γραφικά στα Ultra Settings και ρυθμό ανανέωσης στα γύρω στα 50- 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον πρόσθεσε ότι τα παιχνίδια που θα θέλουν μόνο πληκτρολόγιο και ποντίκι λειτουργούν χάρη στην οθόνη αφής που έχει το Steam Deck, και ότι οι developers θα πρέπει, αν θέλουν να υπάρχει, να προσθέσουν οι ίδιοι υποστήριξη για controller.

Ο Cliff Harris, ιδρυτής της Positech Games ανέφερε στο Twitter ότι το Democracy 4 έχει καλή απόδοση στη φορητή κονσόλα της Valve. Συγκεκριμένα είπε ότι ο ήχος είναι μια χαρά ενώ ο ρυθμός ανανέωσης είναι τέλειος. Όμως παραπονέθηκε για τα thumbsticks, λέγοντας ότι στο δικό του παιχνίδι δεν δουλεύουν τόσο καλά όσο τα paddle-finger doodads του Steam controller.


Ανάμεσα σε όσους δοκίμασαν το Steam Deck βρίσκεται και ο επικεφαλής της Xbox, Phill Spencer, όπου έπειτα από μια εβδομάδα που έχει την κονσόλα στα χέρια του έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα ανάπτυξης του hardware, λέγοντας ότι παιχνίδια σαν το Halo λειτουργούν καλά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*