Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ιαπωνικό κατάστημα αναφέρει πως η Sony σταματάει την παραγωγή συγκεκριμένων εκδόσεων PS4

*
Με την Sony να έχει πέσει με τα μούτρα στην παραγωγή του PS5, είναι λογικό πως το PS4 περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο, ιαπωνικό κατάστημα ρίχνει κι άλλο λάδι τη φωτιά της φημολογίας. Όπως σημειώνει χρήστης που επισκέφθηκε ιαπωνικό κατάστημα, συγκεκριμένα μοντέλα της προηγούμενης κονσόλας δεν θα στοκαριστούν ξανά, καθώς η Sony διακόπτει την παραγωγή τους. Συγκεκριμένα, στην ταμπέλα του καταστήματος αναφέρονται τα PS4 500GB Glacier White, PS4 1TB Jet Black, PS4 1TB Glacier White, PS4 2TB Jet Black και PS4 Pro 1TB Glacier White. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς Sony και ένα σχετικό μήνυμα πως δεν υπάρχει πλάνο για νέο στοκ στα καταστήματα από το PS4 που βρέθηκε στο site του PlayStation, έχει αφαιρεθεί. Το επόμενο διάστημα θα γίνουμε σοφότεροι επί του θέματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*