Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ισπανία: Εντυπωσιακά νούμερα για τις πωλήσεις του Nintendo Switch και μέσα στο 2020

*
Μπορεί το 2020 να κυριαρχούν στην επικαιρότητα τα PS5 και Xbox Series X/S, ωστόσο το Nintendo Switch συνεχίζει να δείχνει τη δυναμική που έχει «χτίσει». Η αγορά της Ισπανίας έχει αρκετές ιδιαιτερότητες και όπως αποκάλυψε το τοπικό γραφείο της GfK, πάνω από 1.570.000 κονσόλες Nintendo Switch έχουν πουληθεί από τον Μάρτιο του 2017 μέχρι και σήμερα. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μάλιστα, το Nintendo Switch είναι η κονσόλα με τις υψηλότερες πωλήσεις. Μέχρι και τον περσινό Δεκέμβριο, πάνω από 1 εκ. συστήματα είχαν αποσταλεί στην αγορά, με τα μισά από αυτά να φτάνουν στα χέρια των καταναλωτών μέσα στο 2020. Σε ό,τι αφορά το software, τίτλοι του Nintendo Switch κατακτούν τις 6 από τις 10 πρώτες θέσεις των σχετικών charts και μέσα σε αυτά βρίσκονται τα Animal Crossing: New Horizon, Mario Kart 8: Deluxe, Super Mario Odyssey, Minecraft, Luigi’s Mansion 3 και Super Mario 3D: All-Stars.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*