Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάντε mirror το Android smartphone σας στα Windows 10 με το Your Phone app

*
Η Microsoft ενημέρωσε το Your Phone App της στα Windows 10, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να κάνουν mirror τις ενημερώσεις του Android smartphone στο PC τους. Η αμερικανική εταιρεία είχε ανακοινώσει την σχετική πρόθεσή της τον Αύγουστο του 2018 και πλέον γίνεται πραγματικότητα. Μετά τον συγχρονισμό του Android smartphone με το Windows 10 PC σας, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις ενημερώσεις σας, να απαντάτε σε γραπτά μηνύματα, να ρίχνετε μια ματιά στις φωτογραφίες του library σας, αλλά και να κάνετε drag and drop αρχεία.



H εφαρμογή Your Phone («Το τηλέφωνό σας», στο ελληνικό Marketplace) είναι διαθέσιμη μέσω του Windows Store, ενώ το σχετικό companion app είναι διαθέσιμο στο Google Play Store. Απαιτείται απλά από τη συσκευή να έχει λειτουργικό έκδοσης 7.0+.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*