Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάτω από τα €1.000 θα κρατήσει τις τιμές της σειράς P30 η Huawei

*
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η Huawei θα προσπαθήσει να κρατήσει τις τιμές της επερχόμενης σειρά smartphones P30 κάτω από τα €1.000. Επιπλέον, σε ορισμένες χώρες, στους αγοραστές θα δίνεται και μια τσάντα γεμάτη πλούσια δώρα. Η τιμή του Huawei P30 Pro αναμένεται να ξεκινάει από τα €930 για το βασικό μοντέλο με 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η τιμή θα αυξάνεται στα €1.030 για την έκδοση των 256GB. Επιπλέον, το Huawei P30 θα ανταγωνίζεται σε τιμή το Samsung Galaxy S10e που θα κοστίζει γύρω στα €750 αν κάποιος επιλέξει τη βασική εκδοση με τα 128GB αποθηκευτικού χώρου. Όσο για τα δώρα, υπάρχει ένας ασύρματος φορτιστής (€60) και ένα ηχείο Sonos One (€230). Σε περίπτωση τώρα που έχετε βάλει στο μάτι το Huawei P30, ήδη μια πολωνική αλυσίδα καταστημάτων το έχει στις λίστες της με τιμή €370.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*