Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση κυκλοφορίας και για το Huawei Mate X

*
Ύστερα από μια σειρά ατυχή γεγονότα και καθυστερήσεις, φαίνεται οτι σιγά σιγά, τα foldable smartphones φτάνουν στα χέρια των καταναλωτών. Τον προηγούμενο μήνα η Samsung ανακοίνωσε οτι το Galaxy Fold θα λανσαριστεί το Σεπτέμβριο. Τώρα σύμφωνα με ρεπορτάζ του TechRadar το Huawei Mate X θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων τον προσεχή Νοέμβριο.

Πρόκειται για μια μικρή καθυστέρηση στο λανσάρισμα της συσκευής, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη να βρεθεί στα χέρια των καταναλωτών τον επόμενο μήνα. Ακόμα, εκπρόσωπος της Huawei ανέφερε οτι η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξης της επόμενης έκδοσης του τηλεφώνου, που δεν αποκλείεται να έρθει με περισσότερες οθόνες.


Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορταζ, η Huawei έχει κάνει αλλαγές στο ‘falcon hinge’ που είναι υπεύθυνο για το μηχανισμό αναδίπλωσης του Mate X και δεν είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Επίσης, οι μηχανικοί της εταιρείας προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν αλουμίνιο αντί για ατσάλι για το πίσω μέρος, έτσι ώστε η συσκευή να γίνει κατά 20 γραμμάρια πιο ελαφριά, όμως ανακάλυψαν οτι αυτό θα είχε επιπτώσεις στην αντοχή της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*