Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η κυκλοφορία των νέων iPad Pro στην Ελλάδα

*
Η Παρασκευή 9 Νοεμβρίου είναι η μέρα που αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στα περισσότερα καταστήματα του πλανήτη τα νέα iPad Pro που ανακοίνωσε πρόσφατα η Apple. Η ελληνική αγορά δεν συμπεριλαμβανόταν σε κάποια σχετική λίστα, ωστόσο είδαμε πως όλες οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που εμπορεύονται προϊόντα της Apple είχαν κάνει σχετικές αναρτήσεις, καλώντας τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται να κάνουν τις προ-παραγγελίες τους για παραλαβές την Παρασκευή που μας έρχεται. Σύμφωνα λοιπόν με διασταυρωμένες πληροφορίες από το ελληνικό λιανεμπόριο, τα νέα tablet της Apple δεν θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Όπως μαθαίνουμε, οι παραλαβές αναμένεται να γίνουν στις αρχές με μέσα της επόμενης, οπότε τυπικά το λανσάρισμα των συσκευών θα γίνει σε κανονικούς ρυθμούς μέχρι την επόμενη Παρασκευή, δηλαδή στις 16 Νοεμβρίου.

Για οτιδήποτε νεότερο με το θέμα, θα επανέλθουμε. Μέχρι τότε, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα νέα μοντέλα, στο ειδικό μας άρθρο για τα iPad Pro του 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*