Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και η Microsoft αποχωρεί από το CES 2022 λόγω COVID-19 και μετάλλαξης Όμικρον

*
Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκονται πλέον οι διοργανωτές του CES 2022, αφού άλλη μια μεγάλη εταιρεία αποχωρεί από την έκθεση λόγω της μετάλλαξης Όμικρον και του COVID-19. Ο λόγος για την Microsoft, η οποία μπαίνει κι αυτή σε μια μακρά λίστα εταιρειών που δεν θα παραστούν τελικά στην μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας που ετοιμάζεται για το Las Vegas. «Μετά από μελέτη των τελευταίων δεδομένων και την εξάπλωση της νέας μετάλλαξης, η Microsoft αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην CES 2022 με φυσική παρουσία», σημείωσε εκπρόσωπος του αμερικανικού κολοσσού μέσω mail. Αντ’ αυτού, θα υπάρξει μια εικονική παρουσίαση των προϊόντων της και των νέων τεχνολογιών που είχε προγραμματίσει για την εκδήλωση. Μένει να δούμε πόσα ακόμη χτυπήματα θα δεχτεί το event που ήταν αρκετά φιλόδοξο για να οδηγήσει τις τεχνολογικές εκδηλώσεις στην προ-COVID εποχή τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*