Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καταποντίστηκε η αγορά των κινητών εν μέσω πανδημίας, μόνο η Apple διασώθηκε

*
Μια νέα έρευνα της Gartner σημειώνει πως οι πωλήσεις κινητών έπεσαν κατά 20.4% εν μέσω πανδημίας. Συγκεκριμένα, μέσα στο δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς πουλήθηκαν 295 εκατομμύρια συσκευές και οι ερευνητές σημειώνουν πως κύριος λόγος ήταν η πανδημία και τα lockdowns. Η Apple φαίνεται να είναι η μόνη που περνάει σχεδόν ήρεμα από αυτήν την τρικυμία, αφού οι πωλήσεις iPhone σημείωσαν πτώση μόλις 0,4%. Όλα αυτά ήρθαν βέβαια λόγω του αναβαθμισμένου iPhone SE και την αγορά της Κίνας. Οι χώρες της Νότιας Ασίας παρουσίασαν τη μεγαλύτερη πτώση (46%), ενώ η Samsung είχε τις περισσότερες απώλειες, αφού κινήθηκε στο -27.1%. Xiaomi και Oppo κινήθηκαν κι αυτές πτωτικά κατά -21.5% και -15.9% αντίστοιχα, ενώ η Huawei δείχνει να επωφελείται τις απώλειες της Samsung.

Αναστάτωση στα ελληνικά «πειρατικά» sites τις τελευταίες ημέρες

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*