Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καταστήματα «έσπασαν» την launch day του Xbox Series X σε Ελλάδα και εξωτερικό

*
Όπως φαίνεται τα καταστήματα λιανικής δεν τήρησαν κατά γράμμα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Xbox Series X και κονσόλες βρίσκονται ήδη στα χέρια καταναλωτών. Όπως μαρτυρούν ποσταρίσματα σε πολλά ξένα και ελληνικά forums, οι κονσόλες άρχισαν να φτάνουν στα χέρια αυτών που τις είχαν προ-παραγγείλει ακόμη και από την περασμένη Πέμπτη, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα χάος. Η Microsoft φαίνεται πως προσπαθεί να εντοπίσει τα προβλήματα και να βάλει τις αλυσίδες να επικοινωνήσουν με τους πελάτες τους, ενώ είναι ξεκάθαρο πως θα υπάρξουν και κυρώσεις από την πλευρά της αμερικανικής εταιρείας. Μένει να δούμε πόσο μεγάλης έκτασης είναι το πρόβλημα ενόψει του αυριανού λανσαρίσματος του συστήματος.

So my Baby arrived from r/XboxSeriesX
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*