Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καταχωρήσεις από την Apple δίνουν υποψίες για νέο iPad

*
Η Apple ίσως έχει ένα νέο iPad στα σκαριά, αν λάβουμε υπόψη τη βάση δεδομένων του Eurasian Economic Commision, η οποία περιέχει καταχώρηση για συσκευές που πωλούνται στη Ρωσία και σε άλλες χώρες. Το MacRumors αναφέρει ότι η καταχώρηση δεν περιέχει πολλές πληροφορίες πέραν του γεγονότος ότι το iPad θα τρέχει iOS 13. Για την ώρα δε γνωρίζουμε για ποιο μοντέλο πρόκειται, ή τι χαρακτηριστικά θα περιέχει.

Στο παρελθόν, καταχωρήσεις σαν και αυτή έρχονταν λίγες μόνο μέρες πριν από τις αντίστοιχες ανακοινώσεις της Apple, κάτι που σημαίνει πως το επόμενο iPad έχει πιθανότητες να μας αποκαλυφθεί πολύ σύντομα. Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo έχει αναφέρει πως η Apple θα κυκλοφορήσει ανανεωμένα μοντέλα iPad Pro με triple-lens rear camera system και 3D sensing για AR εντός του πρώτου μισού του 2020.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*