Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι όμως, η Sony διέθεσε το PS3 System Update 4.88 με βελτιώσεις

*
Μπορεί το PS3 να έχει μπει πλέον για τα καλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά η Sony ανακοίνωσε και διέθεσε ένα νέο system update, το PS3 System Update 4.88. Η σχετική ενημέρωση είναι διαθέσιμη ήδη και προσφέρει αρχικά κάποιες βελτιώσεις στη λειτουργία του συστήματος. Τα patch notes δεν αναφέρουν κάτι περισσότερο επί του θέματος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το update προσθέτει και μια ενημέρωση για τα Blu-ray keys, κάτι που σημαίνει πως θα υποστηρίζονται και οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες ταινιών σε αυτό το format, χωρίς προβλήματα. Το PS3 κυκλοφόρησε το 2006 και κατάφερε να γράψει τη δική του πορεία. Με την ιαπωνική εταιρεία να έχει το βλέμμα της μόνο στο PS5 πλέον, είναι θετικό πως βλέπουμε ακόμη και αυτές τις μικροβελτιώσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Ξέρω ότι για πολλούς εκεί έξω το PS3 έχει μπει ''όντως'' στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά για μένα προσωπικά ΟΧΙ....
      Το PS3 μου το έχω σε "περίοπτη θέση" μαζί με τα XSX και PS5 κάτω από την 55ρα 4Κ και το απολαμβάνω ακόμα και σήμερα όπως όταν το πείρα το 2007 με την τότε μέτρια SONY 32ρα TV μου!

      Μάλιστα παίζω αυτές τις μέρες (για πολλοστή φορά) τo Resistance Francaise και Motorstorm............για μένα είναι φοβερό μηχάνημα που δείχνει πραγματικά απίστευτα σε 55ρα ναυαρχίδα Samsung 4Κ του 2020!!

*