Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι όμως, το αρχικό design του PS5 ήθελε την κονσόλα ακόμη μεγαλύτερη σε διαστάσεις!

*
Οι μεγάλες διαστάσεις ξεχωρίζουν αμέσως από το design του PS5 και το απίστευτο είναι πως το αρχικό πλάνο ήταν να είναι ακόμη μεγαλύτερες! Κάτι τέτοιο αποκάλυψε ο Senior Art Director της Sony, Yujin Morisawa, σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο ίδιος σημείωσε πως είχε ιδιαίτερο άγχος στο να δείξει τη δουλειά του και έμεινε ενθουσιασμένος στο πόσο μικρότερο κατέληξε τελικά να είναι το σύστημα. Μιλώντας στην Washington Post, ο Morisawa τόνισε πως δούλευε με αρκετή πίεση για να πετύχει αυτό που ήθελε, δίνοντας χαρακτήρα με το design, αλλά αποφασίζοντας να κινηθεί και διαφορετικά από τα περασμένα συστήματα. Ακόμη, σημείωσε πως με τον όρο «5 διαστάσεις», ήθελε να δώσει με το PS5 στον παίκτη την αίσθηση ότι ζει σε έναν παράλληλο κόσμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*