Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κινεζικό site αναφέρει ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή για το PS5 και τα περιφερειακά του

*
Με τις ημέρες να περνούν, περιμένουμε ολοένα και περισσότερο εμφανίζονται πληροφορίες και φήμες για την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του PS5 και για τα περιφερειακά του. Σύμφωνα με το κινεζικό MyDrivers λοιπόν, η κονσόλα της Sony θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου σε όλες τις αγορές του πλανήτη. Όπως σημειώνει το site, η τιμή του PS5 Digital Edition θα φτάνει τα €399, ενώ αυτή του κανονικού PS5 (με το Blu-ray drive) τα €499. Στον πίνακα που δημοσιεύει φαίνονται ακόμη τιμές για τα περιφερειακά που είναι οι ακόλουθες.

DualSense Controller: €59,99
DualSense Charging Station: €29,99
PS5 HD Camera: €59,99
Pulse 3D headset: €179
PS5 Remote Control: €29,99
PS5 Vertical Stand: €19,99


Μάθετε τα πάντα για το PS5


Ακόμη, σημειώνεται το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales για κυκλοφορία day 1 και στην τιμή των €39,99. Όλα τα παραπάνω δεν επιβεβαιώνονται από κάπου προς το παρόν, οπότε και θα πρέπει απλά να υπολογίζονται ως φήμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*