Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κοντά στα 570 δολάρια υπολογίζεται το κόστος των parts του iPhone 13 Pro 256GB

*
Η ιστοσελίδα TechInsights υπολόγισε το κόστος κατασκευής ενός iPhone 13 Pro 256GB και το έβγαλε κοντά στα 570 δολάρια. Συγκεκριμένα, ο αριθμός αυτός φαίνεται 4% υψηλότερος από αυτόν του περσινού iPhone 12 Pro 256GB, όπου και τα parts υπολογίζονταν ότι κοστίζουν 548 δολάρια. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του iPhone 13 Pro 256GB θα είναι στα 1099 δολάρια, οπότε με μια απλή εξίσωση τα υλικά κοστίζουν σχεδόν το 52% της. Το βασικό μέρος των εσωτερικών τμημάτων είναι το A15 Bionic chipset, η NAND flash memory και τα υποσυστήματα απεικόνισης. Υπενθυμίζεται πως το αντίστοιχο κόστος για το Samsung Galaxy S21+ υπολογίστηκε στα 508 δολάρια και η προτεινόμενη τιμή λιανικής της συσκευής είναι 1050 δολάρια. Δείτε την ανάλυση του TechInsights εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*