Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφορούν τα HUAWEI FreeBuds 4

*
Διαθέσιμα από σήμερα Δευτέρα 12 Ιουλίου, τα HUAWEI FreeBuds 4 συνοδεύονται από ένα απίθανο δώρο: το HUAWEI Band 4! Ειδικά για το λανσάρισμα των HUAWEI FreeBuds 4 η HUAWEI διοργανώνει σε... secret location ένα livestream event με τους DJ Valentino και DJ Giorgos Reisopoulo που θα συζητηθεί! Συντονιστείτε τη Δευτέρα 12 Ιουλίου στις 19:30 στο Siganos Music TV στο You Tube (https://www.youtube.com/user/SiganosTv)  και μη χάσετε το "HUAWEI Freebuds 4 - Live Music From Athens"!



Τα HUAWEI FreeBuds 4 είναι τα πρώτα open-fit ακουστικά που διαθέτουν τεχνολογία Adaptive Ear Matching (AEM). Ανιχνεύοντας αυτόματα το σχήμα του αυτιού και τις εκάστοτε συνθήκες, τα HUAWEI FreeBuds 4 μπορούν έξυπνα να καθορίσουν τη βέλτιστη ρύθμιση noise cancellation, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν σταθερή και υψηλή ποιότητα ήχου ανεξαρτήτως συνθηκών. Είναι το πρώτο ζευγάρι open-fit ακουστικών που χρησιμοποιεί τεχνολογία dual-microphone noise cancellation: τα δύο μικρόφωνα ανιχνεύουν τον περιβάλλοντα θόρυβο με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια, αγγίζοντας κορυφαία επίπεδα στην κατηγορία τους.



Τα HUAWEI FreeBuds 4 χρησιμοποιούν ένα σύνθετο διάφραγμα από Liquid Crystal Polymer (LCP), το οποίο υποστηρίζει εύρος συχνοτήτων έως 40kHz, παρέχοντας υψηλή ποιότητα ήχου. Με ελάχιστες απώλειες , ο ήχος ακούγεται πιο πλούσιος και πιο πλήρης. Επιπλέον, τα HUAWEI FreeBuds 4 είναι εξοπλισμένα με ένα dynamic οδηγό  14,3 χιλιοστών, που παράγει πιο βαθύ και πιο εντυπωσιακό μπάσο. Όσον αφορά την απόδοση μπάσων, τα HUAWEI FreeBuds 4 χρησιμοποιούν ένα τελευταίας τεχνολογίας εργαλείο βελτιστοποίησης μπάσων (bass enhancement engine), έναν αγωγό μπάσου (bass tube) και ένα motherboard για να σχηματίσουν μια πλήρως οχυρωμένη κοιλότητα ήχου. Σε σύγκριση με τα FreeBuds 3, τα απολύτως αεροστεγή HUAWEI FreeBuds 4 βελτιώνουν εντυπωσιακά την ποιότητα του μπάσου, αυξάνοντας την έντασή του κατά 15%. Με το ANC απενεργοποιημένο, τα HUAWEI FreeBuds 4 προσφέρουν 4 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής, ενώ μαζί με τη θήκη φόρτισης, η διάρκεια τους μπορεί να φτάσει τις 22 ώρες αναπαραγωγής μουσικής. Με το ANC ενεργοποιημένο, προσφέρουν  2,5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής. Επιπλέον, χάρη στην κορυφαία τεχνολογία “quick charge”, έπειτα από φόρτιση μόλις 15 λεπτών μπορούν να παρέχουν 2,5 ώρες ηχητικής απόλαυσης, οπότε οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το επίπεδο της μπαταρίας όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού ή όταν βιάζονται.



Τα HUAWEI FreeBuds 4 διατίθενται στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas από 12 Ιουλίου έως και 25 Ιουλίου, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο το HUAWEI Band 4. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*