Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το νέο system software update του PlayStation 5

*
Η Sony Interactive Entertainment έκανε διαθέσιμο ένα ακόμα system software update για το PlayStation 5. Σύμφωνα με την εταιρεία, το software update version 21.02-04.03.00, η διανομή του οποίου ξεκίνησε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021, "βελτιώνει την απόδοση του συστήματος".

Με το προηγούμενο update, που ήταν το δεύτερο κύριο για την κονσόλα, η Sony πρόσθεσε υποστήριξη για προσθήκη M.2 SSD. Ακόμα, μεταξύ άλλων, προστέθηκε η υποστήριξη για 3D audio μέσω των ηχείων της τηλεόρασης και αφαιρέθηκε το εικονίδο ειδοποίησης μετά από την αποθήκευση ενός screenshot.


Τότε, εκ μέρους της Sony, o Hideaki Nishino είχε δηλώσει πως η ομάδα του PlayStation έχει ορισμένες φανταστικές ιδέες για το μέλλον, που κατά ένα βαθμό βασίζονται στο πως συμπριφέρονται οι παίκτες του PS5 αλλά και του PS4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*