Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυριαρχία για την Apple στα ασύρματα ακουστικά το 2019

*
Η Strategy Analytics δημοσίευσε μια έρευνα που αποκαλύπτει πως η Apple είναι μακράν του δεύτερου η κυρίαρχη δύναμη στην αγορά των ασύρματων ακουστικών (True Wireless Headsets). Όπως σημειώνεται, η εταιρεία του Κουπερτίνο έδωσε στην αγορά 58.7 εκατομμύρια AirPods μέσα στο 2019, κάτι που σημαίνει πως ένα στα δύο προϊόντα της κατηγορίας που πωλήθηκαν ήταν της Apple. Το μερίδιο της εταιρείας φτάνει το 54.4%, ενώ σε επίπεδο εσόδων, το 71%. Η Xiaomi βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 9.1 εκ. τεμάχια και μερίδιο 8.5%, την ώρα που η Samsung καταλήγει τρίτη με 7.4 εκ. τεμάχια και μερίδιο 6.9% για τα Galaxy Buds. Η Strategy Analytics πιστεύει πως η αγορά θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ραγδαία μέχρι και το 2024. Δείτε περισσότερα για το 2019, στο γράφημα που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*