Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κωτσόβολος: Μαγικό «Ταξίδι στην Τεχνολογία»

Η Κωτσόβολος γιορτάζει τα 65 χρόνια παρουσίας στον κόσμο της τεχνολογίας διοργανώνοντας ένα μαγικό «Ταξίδι στην Τεχνολογία», ένα τεχνολογικό φεστιβάλ για όλες τις ηλικίες, από τις 13 έως και τις 15 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Mέσα από μια σειρά ξεναγήσεων, ανοιχτών στο κοινό, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Τεχνολογία του Μέλλοντος», όπου θα μάθει για τις συσκευές που θα χρησιμοποιεί στο μέλλον, οι οποίες παρουσιάστηκαν πρόσφατα στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας (IFA), και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά έως και ένα χρόνο αργότερα. Παράλληλα, στο χώρο «Internet of Things» ο επισκέπτης θα δει τους «έξυπνους» χώρους της κουζίνας και του σαλονιού, γνωρίζοντας τις συνδεδεμένες συσκευές που επικοινωνούν μεταξύ τους, αλλά και με το smartphone του όπου κι αν βρίσκεται.

Επιπλέον, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου το βράδυ, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει σε Avant Premiere την προβολή της ταινίας του Ντάνι Μπόιλ «Steve Jobs» με τον Μάικλ Φασμπέντερ στον ομώνυμο ρόλο για λίγους τυχερούς που θα συμμετάσχουν σε διαγωνισμό μέσα από τα ψηφιακά μέσα της εταιρείας. Η πολυαναμενόμενη προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους της χώρας θα γίνει στις 31 Δεκεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ μπορείτε αν μάθετε στο kotsovolos.gr.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*