Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κόσμος χρησιμοποιεί το PlayStation 5 για Etherium mining (upd)

*
Update: Όπως φαίνεται, το υλικό που δημοσιεύτηκε αποδείχτηκε ψεύτικο και άρα η πληροφορία αυτή δεν επαληθεύεται.



Το PlayStation 5 χρησιμοποιήθηκε για Etherium mining. Η νεότερη κονσόλα της Sony δεν είναι το ιδανικότερο περιβάλλον για cryptocurrency mining λόγω περιορισμών του συστήματός της. Παρόλα αυτά, χρήστες της κονσόλας από την Κίνα κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια του hardware.

Τα εξαρτήματα του hardware του PlayStation 5 φαίνεται πως είναι αρκετά για mining καθώς η κονσόλα χρησιμοποιεί CPU AMD Ryzen σε αρχιτεκτονική Zen 2 (x86, 16 threads, έως 3.5 GHz) και GPU AMD Radeon με αρχιτεχτονική RDNA 2 (ray tracing acceleration, έως 2.23 GHz, 10.3 teraflops). Οι εν λόγω χρήστες κατάφεραν να ξεκινήσουν mining του ψηφιακού νομίσματος Etherium στην κονσόλα, όπως μπορείτε να δείτε και από το screenshot που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.

Το σίγουρο είναι πως η κονσόλα έπεσε θύμα hacking για να επιτευχθεί η συγκεκριμένη διαδικασία, ενώ είναι πιθανό να έγινε και overclocked.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*