Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λανσάρισμα και εκτός Κίνας για τη σειρά Oppo Reno7 (video)

H σειρά smartphones Oppo Reno7 θα γίνει διαθέσιμη και στις αγορές εκτός Κίνας από τις 4 Φεβρουαρίου 2022. Η εταιρεία θα λανσάρει στις δυτικές χώρες τουλάχιστο δύο συσκευές, το βασικό μοντέλο Oppo Reno7, το Oppo Reno7 Pro, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και το Oppi Reno7 SE.

To Oppo Reno7 Pro διαθέτει βασική camera 50MP με αισθητήρα Sony IMX766, πίσω από φακό f/1.8. Η selfie camera έχει ανάλυση 32MP και είναι η πρώτη με αισθητήρα Sony IMX709 που προσφέρει πορτραίτο ποιότητας DSLR και το χαρακτηρτιστικό Bokeh Flair Portrait Video. Το Pro υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 65W, ενώ το βασικό μοντέλο στα 60W. Έρχονται με οθόνη AMOLED που υποστηρίζουν ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz και κάτω από αυτή φιλοξενείται ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*