Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λανσάρισμα του Xbox Series X στις 6/11 και του PS5 στις 13/11 αναφέρει ρεπορτάζ του εξωτερικού

*
Ρεπορτάζ από ιστοσελίδα του εξωτερικού αναφέρει (βάσει πηγών από το λιανεμπόριο και τους developers) πως οι δύο κονσόλες θα κυκλοφορήσουν κοντά μέσα στο Νοέμβριο, με το Xbox Series X να βγαίνει πριν το PS5. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανάλυση του Videogameschronicle, οι πληροφορίες που υπάρχουν από τα καταστήματα και συνεργάτες των δύο εταιρειών σημειώνουν πως το λανσάρισμα και των δύο συστημάτων υπολογίζεται στα μέσα Νοεμβρίου. Ειδικά στη Μ. Βρετανία φαίνεται η Sony να έχει «κλειδώσει» μεγάλο διαφημιστικό budget για την εβδομάδα 9-15 Νοεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως ίσως το λανσάρισμα του PS5 είναι προγραμματισμένο για τις 13 Νοεμβρίου.



Από την άλλη πλευρά, developers σημειώνουν πως η Microsoft θα λανσάρει πρώτη τη next-gen κονσόλα της και στόχος είναι, όπως λένε οι πληροφορίες, η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Άρα, μιλάμε για λανσάρισμα την εβδομάδα 2-8 Νοεμβρίου και κυκλοφορία την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου. Μάλιστα, οι πληροφορίες των διάφορων πηγών τονίζουν πως οι επικεφαλής της Microsoft υπολογίζουν το λανσάρισμα του PS5 στις 13 Νοεμβρίου.

Μένει πλέον να δούμε τι από τα παραπάνω θα επιβεβαιωθεί. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*