Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για το 3dRudder foot- motion controller του PSVR

*
Πολλοί από τους κατόχους PSVR εκφράζουν την απογοήτευσή τους λόγω της έλλειψης foot-based motion-control περιφερειακών. Όμως αυτό το κενό πρόκειται να καλυφθεί από τον προσεχή Ιούνιο, οπότε θα κυκλοφορήσει το 3dRudder για PlayStation 4. Η συσκευή είναι εδώ και λίγο καιρό διαθέσιμη για PC και μην περιμένετε ότι θα τη χρησιμοποιήσετε για να αρχίσετε τις σούζες και τις κόντρες μέσα στο σαλόνι. Απλά δίνοντας κλίση στα πόδια σας θα μπορείτε να αυξάνετε την ταχύτητά σας. Μπορείτε να περπατάτε σε ευθεία, να επιταχύνεται ενώ στρίβετε η να σταματάτε εκεί που θέλετε, πάντοτε ομαλά. Δεν υπάρχουν πλήκτρα, ο χειρισμός πραγματοποιείται αποκλειστικά με τα πόδια, ενώ στα χέρια θα έχετε είτε τα κλασσικά PlayStation Move controllers, είτε το PSVR Aim. Το 3dRudder θα υποστηρίζει 35 παιχνίδια κατά το λανσάρισμά του, περιλαμβανομένων των Red Matter, Undead Citadel και Ultrawings VR. Η τιμή του θα είναι £119 και θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 17 Ιουνίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*