Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για το ZTE Blade V9

*
H επίσημη ιστοσελίδα για το ZTE Blade V9 ήταν για λίγο χρονικό διάστημα online και μετά αφαιρέθηκε από το διαδίκτυο. Βέβαια, ήταν διαθέσιμη αρκετά έτσι ώστε να μαθευτούν όλες οι πληροφορίες για το επερχόμενο τηλέφωνο. Το Blade V9 είναι το πρώτο κινητό με οθόνη 18:9, στις 5,7 ίντσες LCD με ανάλυση 1080x2160px. Στο εσωτερικό του κρύβεται ο Snapdragon 450, διαθέτει μνήμη στα 3GB ή 4GB RAM και διαθέσιμο χώρο για αποθήκευση στα 16GB, 32GB και 64GB. Επίσης, υπάρχει και slot για MicroSD. Στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο κάμερες, στα 16MP και στα 5MP, ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει μία στα 13MP. H μπαταρία του κινητού είναι στα 3.200mAh, ενώ το κινητό περιλαμβάνει επίσης headphone jack και fingerprint scanner. Tέλος, το ZTE Blade V9 θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, μαύρο και χρυσό, ενώ επί του παρόντος δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με την τιμή και την ημερομηνία διάθεσής του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*