Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για το νέο 27 Ultrathin monitor της Dell

*
H Dell θέλει να κάνει αρκετά κεφάλια να γυρίσουν στην CES 2017 με το νέο της 27 Ultrathin monitor. Το νέο μόνιτορ της Dell είναι στις 27 ίντσες με Quad HD ανάλυσης 2.560 x 1.440 και υποστήριξη HDR, που σύμφωνα με την εταιρεία είναι διαφορετικής τεχνολογίας από το HDR που χρησιμοποιούν οι τηλεοράσεις 4K. Επίσης, η εταιρεία υπόσχεται υψηλότερη αντίθεση και μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων από ότι προσφέρουν οι περισσότερες τηλεοράσεις και μόνιτορ του κυκλοφορούν στο εμπόριο, καθώς και υποστήριξη έως και 99% της γκάμας sRGB.



Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να περιστρέψετε το μόνιτορ έτσι ώστε να ρυθμίσετε την γωνία θέασης που σας βολεύει. Το Dell 27 Ultrathin θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου στην τιμή των 700 δολαρίων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*