Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομερής διαρροή του νέου Samsung Galaxy Tab A8 10.5

*
Η Samsung ετοιμάζει ένα νέο tablet με προσιτή τιμή και μια διαρροή αποκαλύπτει τα specs του πριν την επίσημη ανακοίνωσή του. Πρόκειται για το Samsung Galaxy Tab 8 10.5 (2021), το οποίο θα διαθέτει μια οθόνη 10,5 ιντσών, LCD panel με ανάλυση 1.920x1.200 (16:10, 60Hz), καθώς και 4 ηχεία με υποστήριξη Dolby Atmos.

Το καινούργιο tablet της εταιρείας σαφώς και δεν απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια συσκευή για gaming καθώς διαθέτει επεξεργαστή Unisoc Tiger T618, ένα 12nm chipset με δύο Cortex-175 cores (2.0 GHz) και 6 A55 cores (1.8 GHz), GPU Mali-G52 MP2 και ένα LTE modem. Η μπαταρία του θα είναι 7.040mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης. Επιπλέον θα διαθέτει υποδοχή για ακουστικά 3.5mm, αλλά και δύο κάμερες. Η κάμερα που θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της συσκευής θα είναι 5MP και θα αποσκοπεί στην απαθανάτιση selfies και στην πραγματοποίηση κλήσεων με video. Η δεύτερη, στο πίσω μέρος του tablet θα είναι 8MP. Τέλος, θα υπάρχει η δυνατότητα ξεκλειδώματος με αναγνώριση προσώπου και με αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος μέσω αισθητήρα στο πλάι της συσκευής.

Το Samsung Galaxy Tab 8 10.5 (2021) αναμένεται να αποκαλυφτεί επίσημα στις 21 Οκτωβρίου με την τιμή του να υπολογίζεται περίπου στα 220€. Έως ότου υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της συσκευής από τη Samsung, τα παραπάνω αποτελούν αποκλειστικά και μόνο φήμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*