Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λουκέτο για την Mad Catz

*
Από χθες (30 Μαρτίου) η Mad Catz έχει δηλώσει πτώχευση, ενώ άρχισε και η πώληση όλων των περιουσιακών της στοιχείων, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν απευθείας στους δανειστές. Η εταιρεία έγινε γνωστή, κυρίως, για τη δημιουργία gaming περιφερειακών. Οι πολύ κακές πωλήσεις του Rock Band 4 και κατ’ επέκταση των περιφερειακών της εταιρείας, την οδήγησαν στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, καθώς είχε επενδύσει πολλά στο συγκεκριμένο τίτλο, προκειμένου να κατορθώσει να σταθεροποιηθεί οικονομικά.



Το Φεβρουάριο του 2016 ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο πρόεδρος της Mad Catz, παραιτήθηκαν, ενώ η εταιρεία προχώρησε σε απολύσεις, μειώνοντας κατά 37% το προσωπικό της. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η Mad Catz ιδρύθηκε το 1989 και δυστυχώς μετά από 28 χρόνια, είδε τις πόρτες της να κλείνουν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*