Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μ. Βρετανία: Το PS5 η πρώτη κονσόλα σε πωλήσεις για τον Φεβρουάριο

*
Το PS5 ήταν η πρώτη κονσόλα σε πωλήσεις στη Μ. Βρετανία για τον μήνα Φεβρουάριο, σύμφωνα με τον επικεφαλής του GamesIndustry.biz, Christopher Dring. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Nintendo Switch με τις δύο κονσόλες να χωρίζουν μόλις 3.000 τεμάχια. Αναφορά προς το παρόν δεν υπάρχει στα Xbox Series X/S που ήταν στην πρώτη θέση του αντίστοιχου πίνακα τον Ιανουάριο. Ο Dring σημειώνει πως τόσο το PS5, όσο και το Nintendo Switch είδαν άνοδο των πωλήσεών τους σε σχέση με τον Ιανουάριο, κάτι που ειδικά για το σύστημα της Sony μαρτυρά ότι βοήθησε ιδιαίτερα η νέα παρτίδα που διατέθηκε. Από πλευράς Nintendo Switch, βοήθησε σίγουρα η κυκλοφορία του Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Τέλος, ο επικεφαλής της σελίδας σημειώνει πως μέσα στο 2021 έχουν πουληθεί περί τις 350.000 κονσόλες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*