Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέσα στο μήνα η κυκλοφορία της κονσόλας Atari VCS (trailer)

*
Πιο σύντομα απ’ όσο περιμέναμε θα κυκλοφορήσει τελικά η κονσόλα Atari VCS. Η κατασκευάστρια εταιρεία ανακοίνωσε πως το σύστημα μπαίνει στην αγορά στις 15 Ιουνίου. H κονσόλα είναι σχεδιασμένη πάνω στη λογική του Atari 2600 και στόχο έχει να προσφέρει εμπειρίες ενός σύγχρονου συστήματος, χωρίς ωστόσο να ξεχνάει το παρελθόν του. Στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών του θα περιλαμβάνονται indie παραγωγές όπως τα Jetboard Joust, Guntech, Boulder Dash Deluxe και Something Ate My Alien. Κάθε Atari VCS θα κυκλοφορεί με το Atari VCS Vault, στο οποίο θα περιλαμβάνονται 100 arcade και Atari 2600 games, καθώς και θα προσφέρει πρόσβαση στο Antstream Arcade, μια on-demand game-streaming υπηρεσία με retro παιχνίδια.

Η συσκευή μπορεί να αποδώσει ανάλυση 4Κ, HDR και 60fps, ενώ υποστηρίζει dual-band WiFi, Bluetooth 5.0 και USB 3.0. Η βασική έκδοση θα κοστίζει 299,99 δολάρια, ενώ η έκδοση με τα δύο χειριστήρια θα πωλείται έναντι 399,99 δολαρίων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*