Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέχρι και τον Φεβρουάριο αναμένονται τα προβλήματα διαθεσιμότητας του iPhone 13

*
Φαίνεται πως τα προβλήματα διαθεσιμότητας του iPhone 13 θα διαρκέσουν μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2022. Κάτι τέτοιο αναφέρει σε νέο του ρεπορτάζ το site Digitimes που τονίζει πως έχει σχετική πληροφόρηση από στελέχη που εμπλέκονται στη γραμμή παραγωγής. Η παραγωγή θα συνεχίσει στα ίδια επίπεδα και θα καλύπτει μερικώς τη ζήτηση, ενώ η κατάσταση εκτιμάται από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές πως θα ηρεμήσει στο δεύτερο μήνα της επόμενης χρονιάς. Η ισχυρή θέση της εταιρείας βοήθησε στο να κινηθούν ταχύτερα κάποιες διαδικασίες, ενώ και συνεργάτες της όπως η TSMC έχουν κρατήσει τις γραμμές παραγωγής τους έτοιμες για την παραγωγή των Apple chips. Υπενθυμίζεται ότι o Tim Cook ανέφερε ότι η έλλειψη ημιαγωγών κόστισε στην Apple περί τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια στο τελευταίο τρίμηνο του οικονομικού της έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*