Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μαζί με τη σειρά Xiaomi 12 θα αποκαλυφθούν το MIUI 13 και το Xiaomi Watch S1

*
Η ανακοίνωση της σειρά Xiaomi 12 δεν είναι η μοναδική που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία στις 28 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με μια σειρά από αναρτήσεις στο Weibo την ίδια ημέρα θα αποκαλυφθεί το MIUI 13 αλλά και το Xiaomi Watch S1, ένα νέο high-end smartwatch που θα απευθύνεται σε επαγγελματίες. Ακόμα, θα υπάρχει ξεχωριστή έκδοση του MIUI 13, που θα ονομάζεται MIUI 13 Pad. Θα επιτρέπει το multitasking για περισσότερα από δύο apps, ένα στο background και τουλάχιστο δύο σε floating windows. Το λειτουργικό θα είναι μία μικρή αναβάθμιση του MIUI 12.5.

Όσο για το Xiaomi Watch S1, θα έχει κυκλική οθόνη με δύο πλήκτρα στο δεξί μέρος. Η Xiaomi αναφέρει ότι θα είναι πανίσχυρο και πολύ πιθανό να είναι το πρώτο της wearable με δυνατότητες LTE.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*