Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Dolby Atmos και Google Assistant τα νέα sound bars της LG

*
Αντί να φορτώνει τους αγοραστές τηλεοράσεων με home theater και πολλαπλά ηχεία, η LG σκέφτεται να κάνει στροφή στα sound bars. Μαλιστα στα τρία τελευταία της μοντέλα sound bars, έχει προσθεσει το Google Assistant για χειρισμό μέσω φωνητικών εντολών, υποστήριξη για Dolby Atmos και DTS:X, ενώ η συνεργασία της με τη Meridian Audio της επιτρέπει την προσομοίωση ήχου λες και υπάρχουν πολλαπλά ηχεία. Πρόκειται για τα μοντέλα SL10YG, SL9YG και SL8YG και η ιδέα είναι να μεταφερθεί η ακουστική εμπειρία του κοινού σε νέα επίπεδα, δίχως να υπάρχει η απαίτηση ύπαρξης χώρου. Επιπλέον, τα soundbars είναι εφοδιασμένα με γυροσκόπιο και έτσι με βάση τη θέση του, διαμορφώνεται η κατεύθυνση του ήχου. Για την ώρα δε γνωρίζουμε το πότε θα κυκλοφορήσουν στην αγορά, ούτε και τις τιμές τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*