Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με HarmonyOS θα κυκλοφορήσουν τα smartphones της Huawei P50 Series

*
Φαίνεται πως οι συσκευές της Huawei P50 Series θα κυκλοφορήσουν με προ-εγκατεστημένο το HarmonyOS. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον μαρτύρησε ένας λογαριασμός στην πλατφόρμα Weibo, σημειώνοντας πως το Huawei P50 έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία ελέγχου της HarmonyOS 2.0 Beta 2 και πλέον πηγαίνει για δοκιμές στην Beta 3. Το νέο λειτουργικό θα έρχεται προ-εγκατεστημένο στα τηλέφωνα της σειράς και φαίνεται πως αφήνει πίσω του εντελώς το θέμα του Android. Η μετάβαση του HarmonyOS στους υπάρχοντες χρήστες θα γίνει κοντά στον Απρίλιο για τα high-end Huawei smartphones να είναι τα πρώτα. Οι επικεφαλής της Huawei εκτιμούν πως πάνω από 300-400 εκατομμύρια συσκευές τους θα γυρίσουν στο δικό τους λειτουργικό μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*