Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με HarmonyOS οι τηλεοράσεις Honor Vision

*
Πρόσφατα η Huawei αποκάλυψε την πρώτη smart TV της Honor, η οποία θα τρέχει το λειτουργικό HarmonyOS, που προορίζεται ως εναλλακτική του Android. Το νέο λειτουργικό της κινεζικής εταιρείας θα χρησιμοποιηθεί σε συσκευές IoT, όπως smart displays και ηχεία, όπως επίσης σε wearables και συσκευές που συναντάμε σε σύγχρονα αυτοκίνητα. Με το HarmonyOS, οι χρήστες δεν θα ελέγχουν μόνο την τηλεόρασή τους αλλά και οτιδήποτε άλλο είναι συνδεδεμένο σε αυτή.

Η νεά τηλεόραση της Honor είναι εφοδιασμένη με SoCs και chipsets της HiSilicon. Η αναζήτηση των προγραμμάτων προς παρακολούθηση, μπορεί να πραγματοποιείται με χρήση smartphones ή tablets. Επιπλέον θα είναι δυνατή η προβολή αρχείών απο φορητές συσκευές στην τηλεόραση. Το ακριβό μοντέλο, Pro, έχει 1080p pop-up camera για video κλήσεις, με δυνατότητες ΑΙ, περιλαμβανομένης αναγνώρισης προσώπου και παρακολούθησης της θέσης του σώματος.


Η Honor Vision θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις. Και οι δύο στις 55'' με ανάλυση 4K HDR. Η έκδοση Pro έχει αποθηκευτικό χώρο 32GB και η άλλη περιορίζεται στα 16GB. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η τιμή τους στις ευρωπαϊκές αγορές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*