Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Lightning Port, αλλά με αναβαθμισμένη Taptic Engine τα iPhone 11

*
Όπως φαίνεται, οι φήμες για τα φετινά iPhone (iPhone 11) είναι ήδη αρκετές και οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για διατήρηση του Lightning port, αλλά αναβαθμισμένη Taptic Engine. Η αμερικανική εταιρεία θα παρουσιάσει φέτος 3 μοντέλα που θα διαδεχτούν τα iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR, τα οποία και θα διατηρούν τα ίδια δεδομένα για τα των οθονών και των αναλύσεων. Οι κάτοχοι των νέων iPad Pro δυστυχώς θα χρειαστεί να συνεχίσουν να κουβαλάνε διαφορετικά καλώδια, μιας και η θύρα USB-C δεν αναμένεται να εμφανιστεί στα iPhone 11, ενώ από πλευράς SoC θα έχουμε το A13 που έχει την κωδική ονομασία Cebu.

Η νέα Taptic Engine θα φέρει νέα χαρακτηριστικά, τα οποία λογικά θα ισοσκελίσουν την απουσία του 3D Touch που πλέον εγκαταλείπεται. Τα δύο top μοντέλα θα έχουν 3 κάμερες με μία εξ αυτών να χρησιμοποιείται για το νέο χαρακτηριστικό Smart Frame, το οποίο θα επιτρέπει για σύντομο χρονικό διάστημα την αλλαγή στο κάδρο. Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν αλλαγή και στην μπροστινή κάμερα, όπου πάμε πλέον στη λήψη video στα 120fps για το slow-motion effect.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*