Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Snapdragon 835 και Edge Sense το HTC U11

*
Το HTC U11 αποτελεί τη νέα ναυαρχίδα της γνωστής εταιρείας στον τομέα των smartphones καθώς και το διάδοχο του HTC 10 που κυκλοφόρησε το περασμένο έτος. Το νέο κινητό της εταιρείας διαθέτει Edge Sense, το οποίο σας επιτρέπει να δώσετε συγκεκριμένες εντολές πιέζοντας απλά το περιθώριο της οθόνης. Επίσης, διαθέτει το Sense Companion, το οποίο αποτελεί τον προσωπικό σας βοηθό σε ότι σχετίζεται με τις λειτουργίες του κινητού, προτείνοντάς σας πως να χρησιμοποιήσετε καλύτερα τη συσκευή. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά το HTC U11 διαθέτει Snapdragon 835, οθόνη 5,5 ιντσών με QHD Super LCD 5 Panel, οπίσθια κάμερα στα 12MP και εμπρόσθια στα 16MP, USB Type-C, Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11ac, dual-SIM, μπαταρία στα 3,000mAh και βάρος στα 169 γραμμάρια.



H επίσημη έκδοση του HTC U11 είναι με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ θα είναι διαθέσιμη -παγκοσμίως- από αυτό το μήνα (Μάιο) στη τιμή των 749 ευρώ, σε διάφορους χρωματισμούς όπως Amazing Silver, Sapphire Blue, Brilliant Black, Ice White και Solar Red. Στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το κινητό μέσω των παρακάτω διαφημιστικών σποτ.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*