Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Snapdragon 855+ και διπλή κάμερα στα 12MP το Samsung Galaxy Z Flip

*
Το Samsung Galaxy Z Flip αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 11 Φεβρουαρίου, μαζί με τη νέα σειρά Galaxy S20, κατά τη διάρκεια του Galaxy Unpacked event. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το Galaxy Z Flip θα έχει σχεδιασμό τύπου «clamshell» και θα διπλώνει όπως το Razr της Motorola. Σύμφωνα με τον Max Weinbach των XDA-Developers θα διαθέτει δεύτερη οθόνη στο εξωτερικό μέρος, που θα είναι μικρή σε διαστάσεις.

Σύμφωνα πάντοτε με τον Max Weinbach η οθόνη της συσκευής θα είναι τύπου Dynamic AMOLED και για προστασία η Samsung θα χρησιμοποιεί Ultra-Thin Glass (UTG). Στο πλάι του smartphone θα υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και δεύτερη οθόνη μεγέθους 1'' όπου θα αναγράφονται η ώρα, η ημερομηνια, το υπόλοιπο μπαταρίας, η ταχύτητα φόρτισης και ακόμα θα παίζει το ρόλο του viewfinder, όταν χρησιμοποιείται η κάμερα.


Το Galaxy Z Flip θα έρθει με δύο κάμερες στα 12MP. Μια ευρυγώνια και μια υπερευρυγώνια. Θα υποστηρίζεται ταχεία φόρτιση στα 15W και στην καρδιά του θα χτυπάει το Qualcomm Snapdragon 855+. Τέλος θα υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση αλλά και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*