Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Snapdragon 865 και μπαταρία 5.000 mAh το LG V60 ThinQ 5G

*
Η LG αποκάλυψε το έκτο smartphone της σειράς V, το V60 ThinQ 5G. Έρχεται με Snapdragon 865 chipset που συνοδεύεται από 8GB RAM και 128ΓΒ αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμα μέσω κάρτας microSD. Η συσκευή είναι επίσης εφοδιασμένη με το modem Χ55 της Qualcomm, που υποστηρίζει 5G, mmWave (μεγαλύτερο bandwidth) και sub-6GHz (καλύτερη κάλυψη). Το τηλέφωνο υποστηρίζει το πρωτόκολο σύνδεσης Wi-Fi 6.

Το V60 ThinQ διαθέτει OLED panel ανάλυση FHD+ μεγέθους 6,8'' με αναλογία πλευρών 20,5:9. Η selfie camera βρίσκεται τοποθετημενη σε εγκοπή και έχει ανάλυση 10MP. Επίσης, στην οθόνη φιλοξενείται ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων και το Gorilla Glass 5 παρέχει την απαραίτητη προστασία.


Στο πίσω μέρος, η βασική camera έρχεται με ανάλυση 64MP με IOS και συνοδεύεται από υπερευρυγώνιο αισθητήρα με οπτικό πεδίο 117 μοιρών και ανάλυση 13MP. Το smartphone έχει τη δυνατότητα καταγραφής video ανάλυσης 8Κ και υποστηρίζει HDR10+ σε manual mode.

Το LG V60 ThinQ is είναι πιστοποιημένο κατά IP68 για αντοχή σε σκόνη και υγρασία αλλά και κατά MIL-STD 810G. Τρέχει λειτουργικό Android 10 σε περιβάλλον εργασίας LG UX 9.0 και στην αριστερή πλευρά του υπάρχει Google Assistant. Ακόμα, είναι εφοδιασμένο με 32-Bit Quad DAC, στερεοφωνικά ηχεία και τέσσερα μικρόφωνα.



Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5.000 mAh, υποστηρίζει Quick Charge 4+ και ασύρματη φόρτιση.

Κάτι ακόμα σημαντικό είναι ότι η LG παρουσίασε ένα βελτιωμένο Dual Screen accessory με 6,8'' FHD+ OLED panel που διαθετει 360 Freestop Hinge και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε laptop, stand και tent modes. Υπάρχει και οθόνη 2,1'' όπου εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις και λειτουργία always-on.

Το LG V60 θα κυκλοφορήσει σε δύο χρωματισμούς, λευκό και μπλε και αναμένεται στην αγορά μέσα στην άνοιξη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*