Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Snapdragon 888 και υποστήριξη 5G το Microsoft Surface Duo 2 (video)

H Microsoft ανακοίνωσε το Surface Duo 2 κάνοντας μια ακόμη προσπάθεια στο χώρο των αναδιπλούμενων Android smartphones. Διαθέτει δύο οθόνες τύπου OLED μεγέθους 5,8'' με ανάλυση 1344 x 1892. Συνδυαστικά οι οθόνες το Surface Duo 2 έχουν μέγεθος 8,3'' με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz. Η Microsoft επέλεξε τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888 και επιπλέον υπάρχει υποστήριξη για δίκτυα 5G. Επιπλέον η συσκευή εινια εφοδιασμένη με 8GB RAM και αποθηκευτικό χώρο μεταξύ 128GB και 512GB. Όσον αφορά τον τομέα της φωτογραφίας, το smartphone θα έρθει με τριπλή camera ανάλυσης 12MP η κάθε μία. Η ευρυγώνια και ο τηλεφακός διαθέτουν optical image stabilization.

Όπως και ο προκάτοχός του, υποστηρίζει τη σειρά Surface Pens της Microsoft, που πιάνονται πάνω του με μαγνητικο μέσο. Ακόμα, υπάρχουν περίπου 150 παιχνίδια, όπως τα Asphalt Legends 9, Modern Combat 5 και Dungeon Hunter 5, προσαρμοσμένα με τρόπο τέτοιο που να χρησιμοποιούν τη μία από τις οθόνες για χειριστήριο.


Τέλος, το Surface Duo 2 θα έρχεται με εγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα Android 11.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*