Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Thunderbolt 4 και οθόνη 120Hz το Microsoft Surface Pro 8 (video)

Η Microsoft ανακοίνωσε το Surface Pro 8, τη μεγαλύτερη αναβάθμιση για τη σειρά από το 2014 που είχε κυκλοφορήσει το Surface Pro 3. Οι μεγάλες αλλαγές έχουν με την οθόνη που έχει πιο λεπτά περιθώρια και υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120Hz, την υποστήριξη για Thunderbolt 4 αλλά και το νέο πληκτρολόγιο που φιλοξενεί το Surface Slim Pen 2. Επιπλέον, η οθόνη τύπου PixelSense Flow έχει μέγεθος 13'' και υποτηρίζει τις τεχνολογίες Dolby Vision και Adaptive Color.

Το Surface Pro 8 θα έρθει με κύριες επιλογές για επεξεργαστές 11th Gen quad-core Intel Core i5 και Core i7. Όμως όσοι έχουν χαμηλότερο προϋπολογισμό θα μπορεσουν να το εξοπλισουν με Core i3. Το βασικό μοντέλο θα προσφέρει 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, που θα μπορούν να φτάσουν ως τα 32GB/ 1TB αντίστοιχα. Η Microsoft υποστηρίζει ότι το Surface Pro 8 είναι κατά 40% ταχύτερο από το Surface Pro 7 όσον αφορά τη CPU και 74% όσον αφορά τη GPU.


H USB-A αποτελεί παρελθόν και τη θέση της παίρνει η Thunderbolt 4. Μάλιστα θα υπάρχουν δύο θύρες USB-C Thunderbolt 4 και μία Surface Connect για φόρτιση. Αυτό σημαίνει πως θα είναι δυνατή η σύνδεση της συσκευής σε περισσότερες από μία οθόνες 4K, η σύνδεση μέσων αποθήκευσης υψηλής ταχύτητας αλλά ακόμα και η χρήση εξωτερικής GPU, που θα μετατρέπει το tablet σε gaming PC.

Τέλος, η Microsoft αναφέρει ότι η μπαταρία θα προσφέρει αυτονομία 16 ωρών, μένει όμως να δούμε κατά πόσο αυτό θα ισχύει και στην πράξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*