Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με αρκετά βελτιωμένες επιδόσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του το Exynos 2200

*
To λανσάρισμα του Exynos 2200 θα είναι μία σημαντική στιγμή για τα γραφικά των φορητών συσκευών- έναν τομέα που συνεχώς χάνει GPU providers, αντί να προσελκύει νέους. Η GPU του chipset θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική RDNA 2 της AMD, που χρησιμοποιείται σε APUs, κάρτες γραφικών και- σε τροποποιημένη μορφή- στα PlayStation 5 και Xbox Series. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει ο leakster @FrontTron, το μέγιστο της απόδοσης του 2200 θα είναι 31%- 34% υψηλότερο σε σύγκριση με το Exynos 2100, ενώ η μέση απόδοση θα αυξηθεί επίσης κατά 17%- 20%. Τα νούμερα ίσως μεταβληθούν, μιας και βασίζονται σε hardware και software που ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει. Προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να πει πως θα συγκρίνεται με το Adreno στο νέο Snapdragon 898, όμως σε σχέση με το Snapdragon 888 οι επιδόσεις του θα είναι αρκετά πιο υψηλές.

Η GPU της AMD αναμένεται να προσφέρει και ορισμένα μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως το ray tracing.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*