Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με δύο εγκοπές το νέο concept phone της ZTE

*
Ανά περίπτωση, πολλαπλές εκφράσεις που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα, έχουν ταυτόχρονη εφαρμογή σε θέματα τεχνολογίας. Κάτι τέτοιο ισχύει με το νέο concept phone της ZTE, που κάνει πράξη το αυξάνεστε και πληθύνεστε και το η μόδα που έγινε συνήθεια. Αυτό λόγω του ότι, σύμφωνα με renders που δημοσίευσε η ιστοσελίδα WinFuture, το ZTE Iceberg, όπως είναι η κωδική ονομασία της συσκευής, θα έχει όχι μία, αλλά δύο εγκοπές. Μια στο πάνω και μια στο κάτω μέρος, ενώ σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του, η οθόνη φτάνει μέχρι τα άκρα.

Με βάση πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ, η κάτω εγκοπή θα φιλοξενεί το ηχείο και η πάνω τη selfie camera, ένα αισθητήρα φωτός και το ακουστικό για τις τηλεφωνικές κλήσεις. Ακόμα, οι γωνίες θα είναι ανασηκωμένες κάτι που θα αλλάζει αρκετά τη μορφή της συσκευής σε σχέση με ένα τυπικο smartphone. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει διπλή κάμερα και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τέλος, θύρα στο πίσω μέρος εικάζεται ότι θα μετατρέπει το τηλέφωνο σε boombox ή zoom camera, όπως συμβαίνει με το Moto Z μέσω των Moto Mods.


Αν το ZTE Iceberg προσωρήσει, τότε η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2019. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε κιόλας, ότι μιας και για την ώρα, πρόκειται για ένα concept, δεν αποκλείεται να μην μπορέσει να βρει ποτέ το δρόμο προς τα ράφια των καταστημάτων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*