Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με κάμερα 108 MP έρχεται το Xiaomi Mi Note 10 (videos)

*
H Xiaomi ετοιμάζεται να λανσάρει το Mi Note 10, με βασικό χαρακτηριστικό του την κάμερα 108 MP. Η Super AMOLED οθόνη του έχει μέγεθος 6,47'' και ανάλυση Full HD+ ενώ διαθέτει waterdrop notch και fingerprint scanner. Στο εσωτερικό του υπάρχει το Snapdragon 730G chipset, με 6 GB RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο και καμία υποδοχή microSD.



Οι πέντε κάμερες στο πίσω μέρος της, κάνουν τη συσκευή να ξεχωρίζει. Καταρχάς υπάρχει η βασική κάμερα, στα 108 MP με αισθητήρα 1/1.33" Samsung ISOCELL Bright HMX, με 7P lens για τη non-Pro έκδοση, τηλεφακός στα 5 MP με 5x optical zoom, μια ακόμα στα 12 MP με 2x zoom που προορίζεται για πορτραίτα, υπερευρυγώνιος φακός στα 20 MP και ένα macro lens που επιτρέπει ποζες από απόσταση ακόμα και 1,5 cm. Η selfie snapper έχει ανάλυση 32MP και f/2.0 aperture. Επίσης το Xiaomi Mi Note 10 έρχεται με Night Mode 2.0 που αποθηκεύει raw files, αντί για JPEGs, κάτι που προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες και dynamic range.



Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5.260 mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 30W, όχι όμως ασύρματη. Επιπλέον δεν διαθέτει IP rating, αλλά IR blaster για τη διαχείριση άλλων ηλεκτρονικών συσκευών. Οι χρωματικές επιλογές είναι Aurora Green, Glacier White και Midnight Black. Στην Ευρώπη αναμένεται στις 11 Νοεμβρίου 2019 και η αρχή θα γίνει με τη γερμανική αγορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*