Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με κάμερα 48MP το Meizu Note 9

*
Η Meizu προετοίμαζε για καιρό την αποκάλυψη του Note 9 και πλέον έχει ανοίξει τα χαρτιά της. Το νέο smartphone της εταιρείας έρχεται με μια εντυπωσιακή κάμερα 48MP f/1.7 στο πίσω μέρος (μαζί με μια δεύτερη γων 5MP ως depth sensor), μια “selfie” camera των 20MP και ένα waterdrop notch στο εμπρόσθιο τμήμα της συσκευής, κάνοντας το Note 9 την πρώτη συσκευή που παράγεται στην Κίνα με τη συκγεκριμένη πατέντα. Στο εσωτερικό του υπάρχει ένας Snapdragon 675 με CPU 8 πυρήνων με έως και 2GHz. Επιπλέον υπάρχουν 4 ή 6GB RAM και 64 ή 128GB χωρητικότητας (χωρίς δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας μνήμης). Στα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά βρίσκουμε ένα Flyme 7.2, λογισμικό Android Pie, μπαταρία 4,000mAh και τα GPU boosters Hyper Gaming και Game Mode 3.0. Το Meizu Note 9 θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου με ενδεικτικές τιμές που ξεκινούν από τα $210 και καταλήγουν στα $240.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*