Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με μίνι οθόνη στο πίσω μέρος το Xiaomi Mi 11 Ultra

*
Ένας YouTuber από τις Φιλιπίννες ανέβασε ένα video με ένα prototype Xiaomi Mi 11 Ultra, το οποίο και φαίνεται πως θα χαρακτηρίζεται από μια μίνι οθόνη στο πίσω μέρος του! Συγκεκριμένα, στο πίσω τμήμα και ακριβώς δίπλα από το σχετικό camera setup, φαίνεται να υπάρχει ένα μικρό πάνελ που δείχνει το κεντρικό μενού της συσκευής. Ο λόγος της παρουσίας του είναι για να βοηθάει το χρήστη να τραβάει selfies όσο το δυνατόν καλύτερα με την πίσω κάμερα. Το video κατέβηκε μετά από λίγη ώρα, αλλά οι πρώτες εικόνες έχουν κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου. Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που εμφανίστηκαν είναι μια οθόνη OLED 6.8 ιντσών, adaptive refresh rate έως και 120Hz, μπαταρία 5.000 mAh και προστασία από νερό και σκόνη κατά IP68. Οι κάμερες στο πίσω μέρος προσφέρουν υβριδικό zoom 120x και ο βασικός αισθητήρας είναι στα 50MP. Μένει να δούμε περισσότερα για το μοντέλο στο άμεσο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*