Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με μικρότερα notches τα iPhone το 2020, all-screen εκδόσεις από το 2021

*
Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo αποκάλυψε πως τα iPhone που θα κυκλοφορήσουν το 2020 θα έρθουν με μικρότερα TrueDepth modules, κάτι που σημαίνει και μικρότερα notches. Ταυτόχρονα, μίλησε και για το τι έρχεται το 2021. Ο αναλυτής σημειώνει πως τα μοντέλα που θα δούμε από την Apple του χρόνου θα έχουν μικρότερους αισθητήρες στο μπροστινό μέρος, κάτι που θα βοηθήσει σχεδιαστικά και την εταιρεία του Κουπερτίνο στο να μειώσει αρκετά το χώρο που καταλαμβάνει το notch.

Αντίστοιχα, η εκτίμησή του είναι πως θα έχουμε νέο σχεδιασμό και πίσω κάμερες με σύστημα αισθητήρων 7P. Αν τώρα κοιτάξουμε στο ακόμη πιο μακρινό μέλλον, ο Kuo εκτιμά πως η Apple θα καταφέρει να εξαφανίσει το notch από τα iPhone το 2021, έχοντας καταφέρει να περάσει όλους τους αισθητήρες κάτω από την οθόνη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*